• Bluestrain gir deg pulsen på bluesen i Norge hver uke året rundt !

  Gjennom 16 år og over 800 radioprogrammer har Norges blueselskere fått servert det beste innen blues !
 • Blues in Hell 2016 - 25 års jubileum - mange attraksjoner !

  Kjøp billetter for festivalen her ! Read More
 • Cyndi Lauper ute med nytt album - "Detour" Et fantastisk album med gode omtaler fra media !

  Hør og bedøm selv her - Read More
 • 1
 • 2
 • 3

 MG 6486

 

Innslag fra årets Notodden Bluesfestival.   

Bildet er av Rebecca Lovell som er halvparten av en søsterduo fra Atlanta Georgia som bærer navnet Parkin Loe. Den andre søsteren bærer navnet Megan og de er 28 og 30 år gamle men har holdt på med musikk siden de var  3-4 år gamle.  Fra begynnelsen var det fiolin og piano og klassisk musikk og de var også medlem av ungdomssymfonikerne før de beveget seg mot rock og blues. Spilte i Oslo i våres og var for andre gang på Notodden Bluesfestival. De har blitt svært populære i Norge og tok publikum med storm på NBF med sin musikalitet og scenesjarm!  De kommer sikkert snart tilbake til norske scener! Foto:Jan-Chr. Nordahl 

 Torill Sivertsen med Notodden Bluesband - NBF 2019
Under årets bluesfestival på Notodden feiret Notodden Bluesband 40 år og den anledning var det naturlig å få med seg sin mangeårige, dyktige  medmusiker og venn Thorild Sivertsen. Det ble høydepunktet under konserten som ble arrangert i Teateret som har huset flere store blueskonserter gjennom årene.  Foto: J.C Nordahl

Jeg liker å høre fra mine lyttere om ros og ris - ønsker angående musikk eller om du har en historie å fortelle. 

Saturday, July 20, 2019

 

Tove Gustavsson AAmaal 2019

Tove Gustavsson fra Sverige og tilhører den nye generasjonen kvinnelige bluesartiser vi behøver. Hun har en rockete fremtoning og en kraftig røst. Pappa Kjell spiller trommer i bandet. Tove fikk juniorprisen av festivalen og det tar nok ikke lang tid før hun oppleves i Norge. (Kulturmagasinet- Åmål Bluesfestival)  

Saturday, July 20, 2019

 

Katarina Pejak AAmaal 2019Katarina Pejak kommer fra Serbia som stjerneartisten Ana Popovic og synger samtidig som hun spiller keyboard. Hun tilhører Rufs Blues Caravan. 

Saturday, July 20, 2019

Ally Venable AAmaal 2019 

Ally Venable fra Texas kom til Åmål som gitarist og sanger i Rufs Blues Caravan. Hun serverer Texas-blues med trykk som Stevie Ray Vaughan.

Saturday, July 20, 2019

 

 Marie Chain er en spennende bluesartist fra Tyskland. Hun blander soul, blues og jazz til en lekker miks. Hun gjorde en fantastisk konsert på Bluesterminalen i Åmål.

Åmål Bluesfetival - juli 2016